Miserable
Miserable
Recept
500 g | Bianca | |
500 g | water | |
2.000 g | Perla Amandelpan | |
300 g | eiwit | |
300 g | tarwebloem |
Vulling
2.400 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder |
Afwerking
800 g | Crème au Beurre met Cremo B Poeder | |
150 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Bianca en water opkloppen tot een standig schuim.Perla Amandelpan mengen met het eiwit, de bloem toevoegen en door het schuim spatelen.
Schuim direct verwerken tot plakken van ca. 1 cm evt. met de trekbak.
Oventemperatuur 170°C.
Baktijd 25 minuten.
De afgekoelde plakken vullen met de Creme au Beurre op basis van Cremo B poeder.
De bovenzijde afwerken met Creme au Beurre en hierin diagonale strepen drukken.
Overstrooien met Mont Blanc.
Snijden in stukken van 12,5 x 11 cm.
Uitkomst 15 stuks.