Minitulband choco/kirsch
Minitulband choco/kirsch
Recept
2.000 g | Vero Boerencake Koppig | |
720 g | water | |
75 g | Wigo Kirschmelange | |
75 g | suiker |
Vulling
500 g | Perla Amandelpan | |
100 g | Amarenen Kersen |
Decoratie
300 g | Sweet Glacé Choc Zacht | |
48 g | Amarenen Kersen |
Werkwijze
Ingrediënten gedurende 5 minuten in de laagste versnelling met de vlindergard mengen.Voor het uitscheppen eerst bijkrabben en doorspatelen.
Tulbandvormen van 15 cm doorsnee vullen met 350 gram beslag.
De Amarenen Kersen hakken en door de Perla Amandelpan mengen.
Van deze vulling 75 gram in een ring op het beslag spuiten.
Oventemperatuur 160°C.
Baktijd 50 minuten.
Na het bakken en afkoelen decoreren met Sweet Glacé Choc Zacht en 6 Amarenen Kersen met een blaadje citroen melissa/ mint.
Uitkomst 8 tulbandjes.