Mini Mango Cheesecake
Mini Mango Cheesecake
Bodem
1.850 g | tarwebloem | |
1.000 g | boter | |
900 g | suiker | |
150 g | Beurrine * | |
15 g | Kaneel Orenta | |
10 g | bakkerszout |
* of Romella
Recept
3.400 g | roomkaas | |
2.000 g | Baked Cheesecake | |
1.600 g | water | |
1.600 g | ei | |
1.100 g | eiwit |
Afwerking
2.400 g | Fruitful Mango HI (75 g per stuk) |
Werkwijze
Meng de grondstoffen van de bodem tot een kruimeldeeg.Strooi ca. 120 gram kruimels in een ring, diameter 12 cm en 4 cm hoog.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 20 minuten.
Meng de cream cheese (roomkaas) glad met een gedeelte water.
Voeg de Baked Cheese Cake, eieren en eiwit toe en meng tot een gladde massa.
Voeg het restant water in gedeeltes toe, eventueel bijkrabben.
Draai ca. 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Schep of schenk ca. 300 gram cheesecakebeslag op de gebakken kruimel.
Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd 40 minuten, schuif open na 25 minuten.
De Cheese cake is gaar als de kern temperatuur 78ºC heeft bereikt.
Na het bakken afwerken met Fruitful Mango HI.
Uitkomst 32 stuks