Mini Koffiesuikerbroodjes
Mini Koffiesuikerbroodjes
Recept
1.000 g | 100 % | tarwebloem | |
50 g | 5 % | gist | |
20 g | 2 % | bakkerszout | |
530 g | 53 % | water | |
150 g | 15 % | Exakt Souplesse | |
40 g | 4 % | Exakt Goud Crème | |
10 g | 1 % | Zedomals Crème | |
35 g | 3.5 % | oploskoffie |
Vulling
700 g | 70 % | suikerchips |
Decoratie
336 g | kaneelsuiker (4 g per stuk) |
Werkwijze
De siliconen matten (2,5 x 7 cm) invetten en prepareren met kaneelsuiker.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Deeg in voorslag leggen en 5 minuten laten ontspannen.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 15 mm.
Laten opstijven in de vriezer.
Snijden in 2.5 x 7 cm (ca. 30 gram) en in de matten leggen.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 9 minuten.
Na het bakken direct lossen.
Uitkomst 84 stuks