Recepten Recepten

Meringues Lemon

Recept

200 g   Bianca
200 g   water
400 g   suiker
50 g   Zeesan Lemon

Decoratie

80 g   Fruitful Lemon Cream
8 g   Mont Blanc
Meringues Lemon

Werkwijze

Bianca, 200 gram suiker en water van ca. 70°C opkloppen tot een stevige schuim.
Meng de Zeesan Lemon met de andere 200 gram suiker.
Voeg dit toe aan de schuim en draai de schuim ca 5 minuten na in de tweede versnelling.
100 gram schuim met twee krabbers op een bakplaat met bakpapier scheppen.
Decoreren met de Fruitful Lemon Cream en geel gekleurde Mont Blanc.

Mont Blanc mengen met iets (vloeibaar) gele kleur en tussen de handen goed weg wrijven.
Zodat de Mont Blanc mooi geel kleurt.

Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd 90 minuten.

Uitkomst 8 stuks