Meat the Mexican
Meat the Mexican
Recept
1.950 g | 65 % | tarwebloem | } 100% |
750 g | 25 % | Panoplus Mais | } |
300 g | 10 % | roggebloem | } |
90 g | 3 % | gist | |
60 g | 2 % | bakkerszout | |
1.590 g | 53 % | water | |
90 g | 3 % | Bonpano Wit | |
45 g | 1.5 % | sambal |
Vulling 1
3.645 g | gehaktvulling Meat the Mexican (45 g per stuk) |
Vulling 2
405 g | fijn gesneden wokgroenten (5 g per stuk) |
Decoratie
350 g | Decor Maïs Pareltjes | ||
350 g | Zonnebloempitten |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 24°C
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolrijs 15 min.
Ovaal uitrollen tot een dikte van ca. 2 mm, onderkant decoreren met een mengsel van de decoratie.
Ca. 50 gram vulling aanbrengen, hierbij ca. 1,5 cm binnen de rand blijven.
De randen naar binnenvouwen en tot een schuitmodel vormen.
Overstrooi de vulling met de fijn gesneden wokgroenten.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 250°C
Baktijd 12 minuten
Uitkomst 81 stuks