Marshmallow Madness
Marshmallow Madness
Fonceerdeeg
800 g | Hardewenerdeeg met Kanomix | |
200 g | Fruitful Raspberry Jam |
Recept
1.000 g | Vero Plaatcake | |
100 g | suiker | |
550 g | water | |
350 g | Muffinolie * | |
60 g | Wigo Kirschmelange |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
400 g | Zeesan Choco | |
500 g | water | |
2.000 g | slagroom | |
800 g | marshmallows |
Afwerking
40 g | Scaldis Puur |
Decoratie
100 g | marshmallows | |
280 g | slagroom |
Werkwijze
Twee platen van 60 x 20 cm bekleden met bakpapier en fonceren met hardewenerdeeg van 2,5 mm dik.Bestrijken met Fruitful Raspberry Jam.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Het beslag over de Fruitful Raspberry Jam verdelen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Meng de Zeesan Choco met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Als laatste de marshmallows erdoor spatelen.
De plaat afvullen en de bovenzijde zo grof mogelijk houden.
NB. Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Na het koelen of vriezen, lossen.
Verwarm de Scaldis Puur tot 35-40°C en breng met een harde borstel spetters aan.
Snijden in stukken van 8 x 18 cm.
Decoreren met een rozet slagroom en twee halve marshmallows.
Uitkomst 14 stuks