Recepten Recepten

Marsepein Mopjes

Recept 1

2.500 g   Maro 1:1,5 Vorm
2 st   Limoen (stuks)

Recept 2

900 g   Paletta Classic NTR.
750 g   Fruitful Mango HI
90 g   water

Decoratie

200 g   Mont Blanc
Marsepein Mopjes

Werkwijze

Was beide limoenen en rasp de schil fijn. Pers het restant.
Meng het sap en de geraspte schil door de Maro 1:1,5.
Rol de marsepein uit op 10 mm, gebruik wat Mont Blanc tegen het plakken.
Bestuif een plaat van 60 x 40 met iets Mont Blanc en leg de marsepein hierin.

Kook de Paletta Classic Neutraal met water en Fruitful Mango HI.
Meng goed met een staafmixer en schenk de kokende massa op de marsepein.
Zet na het afkoelen in de koelkast.

Snijd minimaal 1 dag later in de gewenste maat. Dit gaat zeer eenvoudig met een bonbon snijraam, gebruik Mont Blanc tegen het plakken. Rol de gesneden stukjes door de Mont Blanc.

Snijd in stukjes van bijvoorbeeld 2 x 3 cm.

Uitkomst 340 stuks

Alle soorten Fruitful Hi zijn geschikt om te gebruiken in dit recept.