

Maritozzo
Maritozzo
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
600 g | 6 % | gist | |
4.500 g | 45 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
-
377 g | Ovex Liquide (1 g per stuk) |
Vulling 1
7.540 g | Fruitful Raspberry HI (20 g per stuk) |
Vulling 2
11.310 g | zwitserse room (30 g per stuk) |

Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1200 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen, opbollen of oppunten.
Met tussenruimte op de plaat zetten zodat de broodjes los bakken.
Strijken met ei of Ovex Liquide.
Narijs 90 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 7 minuten.
Nadat de broodjes voldoende zijn afgekoeld bijna tot de bodem verticaal open snijden.
Als eerste een baan Fruitfull Raspberry HI inspuiten.
Spuit hierop de zwitserse room en deze met een glaceermes glad afstrijken.
Eventueel decoreren.
Uitkomst 377 stuks