ManGoNuts
ManGoNuts
Bodem
240 g | Vruchtenmelange | |
160 g | pecannoten | |
25 g | Arabesque Noir 58 (5 g per stuk) |
Recept 1
600 g | Fruitful Mango HI | |
20 g | chiazaad |
Recept 2
100 g | Zeesan Neutraal | |
75 g | water | |
25 g | honing | |
75 g | cashewnoten * | |
500 g | slagroom |
* gebruneerd en fijn gecutterd
-
125 g | Rolbeslag met Maestro Moscovisch |
Recept 3
125 g | slagroom | |
125 g | roomkaas | |
15 g | suiker |
Decoratie
100 g | fruit |
Werkwijze
Cutter de grondstoffen voor de bodem tot een grove massa.Schep ca. 75 gram in een ring (diameter 13 cm) en druk de massa aan.
Verwijder de ring en spuit de bodem af met chocolade.
Meng de Fruitful Mango HI met het chiazaad en schep 120 gram in een ring (diameter van 12 cm, 4 cm hoog).
Meng de Zeesan Neutraal, water en de honing tot een gladde massa.
Voeg de fijn gecutterde cashewnoten toe en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Schep ca. 150 gram in de taartring met de vermengde Fruitful Mango HI.
Druk hierin een plakje rolbeslag van 9 cm doorsnede en glad afstrijken.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Plaats het taartje op de bodem (chocoladezijde onder) en werk af met de opgeslagen slagroom met roomkaas en suiker.
Decoreren met fruit.
Uitkomst 5 stuks