Recepten Recepten

ManGoNuts

Bodem

240 g   Vruchtenmelange
160 g   pecannoten
25 g   Arabesque Noir 58 (5 g per stuk)

Recept 1

600 g   Fruitful Mango HI
20 g   chiazaad

Recept 2

100 g   Zeesan Neutraal
75 g   water
25 g   honing
75 g   cashewnoten *
500 g   slagroom

* gebruneerd en fijn gecutterd

-

125 g   Rolbeslag met Maestro Moscovisch

Recept 3

125 g   slagroom
125 g   roomkaas
15 g   suiker

Decoratie

100 g   fruit
ManGoNuts

Werkwijze

Cutter de grondstoffen voor de bodem tot een grove massa.
Schep ca. 75 gram in een ring (diameter 13 cm) en druk de massa aan.
Verwijder de ring en spuit de bodem af met chocolade.

Meng de Fruitful Mango HI met het chiazaad en schep 120 gram in een ring (diameter van 12 cm, 4 cm hoog).

Meng de Zeesan Neutraal, water en de honing tot een gladde massa.
Voeg de fijn gecutterde cashewnoten toe en spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Schep ca. 150 gram in de taartring met de vermengde Fruitful Mango HI.
Druk hierin een plakje rolbeslag van 9 cm doorsnede en glad afstrijken.

Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.

Plaats het taartje op de bodem (chocoladezijde onder) en werk af met de opgeslagen slagroom met roomkaas en suiker.
Decoreren met fruit.

Uitkomst 5 stuks