Mango Yoghurt Tompouce
Mango Yoghurt Tompouce
-
4 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
100 g | Scaldis Wit |
Recept 1
400 g | Maestro Creme Vanille | |
900 g | water | |
300 g | yoghurt |
Recept 2
100 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
200 g | water | |
200 g | slagroom |
Afwerking
400 g | Fruitful Mango HI |
Werkwijze
De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Maestro Creme Vanille, yoghurt en water mengen, 3 minuten in de hoogste versnelling opkloppen.
Verdeel deze room over de twee plakken en de bovenplak erop leggen.
Meng de Zeesan Curd yoghurt met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
Spuit 4 banen met een kartelspuit op de bovenste tompouceplak.
Spuit de Fruitful Mango HI tussen de banen.
Snijden in stukken van 5 cm breed.
Uitkomst 18 stuks