Mango Passie Vierkant met Fantasy Mango Passie
Mango Passie Vierkant met Fantasy Mango Passie
Recept
2.250 g | Fantasy Mango Passie | |
750 g | ei | |
575 g | water | |
350 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
840 g | Fruitful Mango HI * |
* Ook erg lekker om te vervangen door de Fruitful Tropical.
Afwerking
150 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Om er zeker van te zijn dat de vruchtenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul de Bakvorm vierkant met 325 gram beslag.
Spuit of schep 70 gram Fruitful Mango HI op het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Na afkoelen afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 12 stuks