Mango Passie Kruimel Vierkant met Fantasy Mango Passie
Mango Passie Kruimel Vierkant met Fantasy Mango Passie
Recept
2.250 g | Fantasy Mango Passie | |
750 g | ei | |
575 g | water | |
350 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen. i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
600 g | Fruitful Mango HI * |
* Ook erg lekker om te vervangen door de Fruitful Tropical.
Decoratie
450 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Om er zeker van te zijn dat de vruchtenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul de bakvorm vierkant met 325 gram beslag.
Spuit een zig zag Fruitful Mango HI (50 gram per cake) op het beslag en decoreer met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 12 stuks