Maisfruitbroodje met Fiesta Panovite Mais
Maisfruitbroodje met Fiesta Panovite Mais
Recept
10.000 g | 100 % | Fiesta Panovite Mais * | |
600 g | 6 % | gist | |
5.200 g | 52 % | water | |
1.000 g | 10 % | Korent Ambacht |
* Fiesta Panovite Mais bevat zout !
Vulling
7.000 g | 70 % | tutti frutti | |
2.000 g | 20 % | Muesli Melange | |
2.000 g | 20 % | rozijnen |
Werkwijze
Muelsi Melange 20 minuten weken in 15 % water berekend over het gewicht van de Muesli Melange.Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 850 gram voor en blik van 28 cm.
Bol- puntrijs 25 minuten.
Vormen en in een blik met deksel leggen.
Narijs 50 minuten.
Oventemperatuur 220°C
Baktijd 35 minuten.
Uitkomst 32 Maisfruitbroodjes.