Maisbrood met Mais Pompoen 40
Maisbrood met Mais Pompoen 40
Recept
4.000 g | 40 % | Mais Pompoen 40 | } 100% |
3.000 g | 30 % | tarwebloem | } |
3.000 g | 30 % | volkorentarwemeel | } |
250 g | 2.5 % | gist | |
150 g | 1.5 % | bakkerszout | |
300 g | 3 % | Maestro Bruin | |
5.800 g | 58 % | water |
Decoratie
285 g | Decor Maisgries (15 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 860 gram.
Bolrijs 45 minuten.
Vormen en decoreren met Decor Maïsgries.
Narijs 70 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd ca. 35 minuten.
Uitkomst 19 stuks