Macaron de Violet
Macaron de Violet
Recept 1
1.000 g | Macaronmix Amandel * | |
200 g | water |
* kleuren naar behoefte
Vulling 1
900 g | Violetcrème au beurre met Puddingpoeder R (30 g per stuk) |
Vulling 2
300 g | Advocaat Ganache (10 g per stuk) |
Decoratie
30 g | eetbare bloemen (1 g per stuk) | |
30 g | violetsuiker (1 g per stuk) |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 5 minuten in 1e versnelling met vlindergard.Spuit 60 doppen van ongeveer 20 gram op een bakplaat met siliconenpapier.
Na het opspuiten minimaal 1,5 uur laten drogen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C.
Baktijd 30 minuten (bakken met de schuif open).
Spuit een dubbele ring van violetcrème op een macaron.
Vul het hart van de violetcrème met een dop advocaat ganache en afdekken met een andere macaron.
Decoreren met een dop violetcrème, eetbare bloemen en wat violetsuiker.
Uitkomst 30 stuks