Luxe GingerLemon Cake met Fantasy Lemon Cake
Luxe GingerLemon Cake met Fantasy Lemon Cake
Recept
1.750 g | Fantasy Lemon Cake | |
625 g | ei | |
425 g | water | |
425 g | gembershavings | |
275 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
300 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Afwerking
400 g | Dip Neutraal | |
225 g | Fruitful Lemon Cream |
Werkwijze
Fantasy Lemon Cake, ei, water en Muffinolie met de vlinder tot een glad beslag draaien.De gembershavings kunnen vanaf het begin meegedraaid worden, maar kunnen ook later worden doorgespateld.
Planeetmenger 5 minuten in de 1e versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes en gembershavings mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
De Cakevorm in tray vullen met 350 gram beslag.
Strooi het kruimeldeeg over het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Klop Dip Neutraal met de Fruitful Lemon Cream luchtig.
Decoreer de afgekoelde cake met doppen Lemon crème.
Eventueel afwerken met geel gekleurde chocolade decoratie.
Uitkomst 10 stuks
Tip! Overstuif de cakes voor het decoreren met pittige Mont Blanc. Meng hiervoor de Mont Blanc met 3% gemberpoeder.