Lentetaart met Zeesan Tiramisu
Lentetaart met Zeesan Tiramisu
Recept
450 g | Wellingtonia's met Bianca en Amandelpan |
Vulling
200 g | Zeesan Tiramisu | |
250 g | water | |
1.000 g | slagroom | |
25 g | Butterscotch Granulaat |
Afwerking
75 g | ColdJel Neutraal |
Werkwijze
Voor de bodem.150 gram beslag (Wellingtonia's) in ringen spuiten van 18 cm en bakken.
Oventemperatuur 170°C.
Baktijd 30 minuten.
Meng Zeesan Tiramisu met het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor met de Butterscotch.
Bavaroise-ring van 18 cm insmeren met Muffinolie en door de poedersuiker halen, overtollige poedersuiker afkloppen.
Als de bodems afgekoeld zijn een bodem in de bavaroise-ring doen.
De ring vullen met bavaroise, glad afstrijken en koelen, vervolgens invriezen.
Afwerken met ColdJel Neutraal gemengd met iets Araba Mocca en fijn gemalen koffie.
Decoreren met een chocoladekrul en langs de rand wat Chocoladeschaafsel Puur.
Uitkomst 3 stuks.