LemonGinger Cheesecake met Baked Cheesecake
LemonGinger Cheesecake met Baked Cheesecake
Bodem
1.000 g | Kanomix | |
100 g | Citroenrasp | |
75 g | ei | |
5 g | gemberpoeder (Verstegen) |
Recept
350 g | boter |
-
125 g | gesmolten boter | |
125 g | Maestro Creme Vanille |
Vulling
2.150 g | roomkaas | |
1.250 g | Baked Cheesecake | |
900 g | ei | |
800 g | water | |
700 g | eiwit | |
500 g | Fruitful Lemon Cream |
Afwerking
500 g | Fruitful Lemon Cream | |
250 g | Paletta Spray Neutraal | |
100 g | gembershavings |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen voor de bodem tot een deeg.Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm, prikken en afbakken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd ca. 30 minuten.
Na afkoelen tot kruimels draaien en dan mengen met de Maestro Crème Vanille en de gesmolten boter.
Bekleed de ringen (doorsnede 12 cm) met een strook papier van 5 cm hoogte.
Schep 100 gram kruimels in de ringen en druk deze stevig aan.
Draai de roomkaas met het water glad. Maak hierbij gebruik van de vlinder.
Voeg ei, eiwit, Fruitful Lemon Cream en Baked Cheesecake toe.
Meng glad gedurende 4 minuten in een lage versnelling.
Schenk/schep 400 gram vulling op het kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 130°C.
Rotatieoven 110°C.
Baktijd 60 minuten, waarvan de laatste 15 minuten met de schuif open.
Verwarm de Fruitful Lemon Cream tot 70°C. Voeg hete Paletta Spray Neutraal en de gembershavings toe.
Schep of schenk ca. 50 gram op de afgekoelde of bevroren Cheesecakes.
Verwijder na gelering de ringen en het papier.
UItkomst 16 stuks