LemonGinger Bar met Fantasy Lemon Cake
LemonGinger Bar met Fantasy Lemon Cake
Recept
750 g | Fantasy Lemon Cake | |
275 g | ei | |
175 g | water | |
100 g | Muffinolie * | |
150 g | gembershavings |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
350 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Decoratie
800 g | Dip Neutraal | |
60 g | Zeesan Lemon |
Werkwijze
Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes en gembershavings mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul een bakplaat van 60 x 20 cm met beslag en gladstrijken.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 30 minuten.
Bak de kruimels goud geel.
Oventemperatuur:
Inschietoven 170°C.
Rotatieoven 150°C.
Baktijd 15 minuten.
Verwarm de Dip Neutraal tot 40°C en vermeng met de Zeesan Lemon.
Voeg als laatste de losgemaakte kruimels toe.
Verwerk de massa op 35-40°C, stort dit op de afgekoelde plaat en verdeel dit.
Snijden in bars van 8,5 x 3 cm.
Uitkomst 42 stuks