LemonCream Plaatcake met Fantasy Lemon Cake
LemonCream Plaatcake met Fantasy Lemon Cake
Recept
1.000 g | Fantasy Lemon Cake | |
350 g | ei | |
150 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
250 g | Fruitful Lemon Cream |
Afwerking
200 g | Fruitful Lemon Cream | |
200 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Verwarm de boter tot ca. 60ºC.Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul een bakplaat van 60 x 20 cm met beslag en het beslag gladstrijken
Spuit op het beslag 60 (5 x 12) dopjes Fruitful Lemon Cream.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken in de holletjes een dopje Fruitful Lemon Cream spuiten en de plaatcake afgeleren.
Uitkomst 45 stuks (3,8 x 9 cm)