Lemon Kruimel Cake met Fantasy Lemon Cake
Lemon Kruimel Cake met Fantasy Lemon Cake
Recept
2.000 g | Fantasy Lemon Cake | |
700 g | ei | |
300 g | boter * | |
500 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
300 g | Fruitful Lemon Cream |
Decoratie
200 g | Kruimeldeeg met Kanomix en Minuta VV |
Werkwijze
Verwarm de boter tot ca. 60ºC.Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het beslag eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul de Cakevorm in tray met 350 gram beslag.
Spuit diagonaal een baan Fruitful Lemon Cream over het beslag en decoreer met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 50-55 minuten.
Uitkomst 10 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de cakevorm schoon te houden.