Lemon Framboos Tompouce
Lemon Framboos Tompouce
-
6 st | tompouce plakken 46 x 11 cm | |
150 g | Scaldis Wit |
Recept 1
250 g | Zeesan Lemon | |
300 g | water | |
1.250 g | slagroom |
Afwerking
200 g | Gletscher Fondant | |
120 g | frambozen |
Decoratie
10 g | limoenrasp | |
90 g | Fruitful Raspberry HI | |
10 g | choco decor |
Werkwijze
De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.Meng de Zeesan Lemon en water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
1 Laag bavaroise op de tompouceplak spuiten en de tweede plak hierop leggen.
Breng de tweede laag bavaroise aan en dek af met de derde plak.
Van de overtollige bavaroise dopjes spuiten en invriezen.
Bestrijk de bovenste plak met Gletscher Fondant en rasp er meteen een limoenrasp op.
Snijd de tompoucen 3,5 cm breed en leg deze op zijn kant.
Decoreren met de bevroren dopjes lemon bavaroise, Fruitful Raspberry en verse frambozen.
Uitkomst 26 stuks