Recepten Recepten

Lemon Framboos Tompouce

-

6 st   tompouce plakken 46 x 11 cm
150 g   Scaldis Wit

Recept 1

250 g   Zeesan Lemon
300 g   water
1.250 g   slagroom

Afwerking

200 g   Gletscher Fondant
120 g   frambozen

Decoratie

10 g   limoenrasp
90 g   Fruitful Raspberry HI
10 g   choco decor
Lemon Framboos Tompouce

Werkwijze

De tompouce plakken inspuiten met Scaldis Wit om het zacht worden tegen te gaan.

Meng de Zeesan Lemon en water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt erdoor.
1 Laag bavaroise op de tompouceplak spuiten en de tweede plak hierop leggen.
Breng de tweede laag bavaroise aan en dek af met de derde plak.
Van de overtollige bavaroise dopjes spuiten en invriezen.

Bestrijk de bovenste plak met Gletscher Fondant en rasp er meteen een limoenrasp op.

Snijd de tompoucen 3,5 cm breed en leg deze op zijn kant.

Decoreren met de bevroren dopjes lemon bavaroise, Fruitful Raspberry en verse frambozen.

Uitkomst 26 stuks