Lemon Cheesecake
Lemon Cheesecake
Fonceerdeeg
600 g | Hardewenerdeeg met Kanomix |
Recept
800 g | Vero Plaatcake | |
360 g | water | |
360 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 1
200 g | Fruitful Lemon Cream |
Vulling 2
500 g | Zeesan Curd/Yoghurt | |
1.000 g | water | |
200 g | roomkaas | |
800 g | slagroom |
Afwerking
100 g | Mont Blanc |
Decoratie
100 g | Fruitful Lemon Cream | |
100 g | Arabesque Blanc 29 |
Werkwijze
Hardewenerdeeg uitrollen tot een dikte van 1,5 mm.Uitsteken met taartringen met 12 cm doorsnede.
Meng de ingrediënten gedurende 3 minuten in de 2e versnelling met de vlinder tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de taartringen en spuit een spiraal Fruitful Lemon Cream op het beslag.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatie oven 160°C.
Baktijd 35 minuten.
Bak de bodems goudbruin af.
Los de taartringen en plaats de bodems in een schone ring van 12 cm met een manderol van plastic.
Meng de Zeesan Curd/Yoghurt, roomkaas en het water tot een gladde massa.
Spatel de slagroom die voor 75% is opgeklopt er in gedeeltes door.
Vul de ring af met bavaroise en glad afstrijken.
Bavaroise altijd eerst in de koelkast en dan pas in de vriezer plaatsen om een goede gelering te krijgen.
Poeder de bevroren taarten af met Mont Blanc en decoreer ze met Arabesque Blanc 29 en Fruitful Lemon Cream.
Uitkomst 20 stuks