Lemon Blondie met Fantasy Lemon Cake
Lemon Blondie met Fantasy Lemon Cake
Recept
1.000 g | Fantasy Lemon Cake | |
550 g | ei | |
500 g | Arabesque Blanc 29 | |
250 g | poedersuiker | |
150 g | water | |
100 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
700 g | Arabesque Blanc 29 | |
350 g | Fruitful Lemon Cream |
Werkwijze
Verwarm de Arabesque Blanc tot ca. 35°CMeng alle ingrediënten gedurende 10 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag is het
aan te bevelen om het eerst bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul een bakplaat (60 x 40) met hoge randen met het beslag en strijk glad.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 155°C.
Baktijd 30 - 32 minuten.
Meng voor de afwerking de gesmolten Arabesque Blanc met de verwarmde Fruitful Lemon Cream.
Mengen tot een gladde massa, eventueel homogeniseren met een staafmixer.
Laat deze ganache een nacht besterven.
Klop de ganache even los en verdeel over de gebakken Lemon Blondie.
Breng met een glaceermes een decoratie aan en snijd in de gewenste maat.
Uitkomst 54 stuks, gesneden in 6,5 x 6,5 cm.