Recepten Recepten

Lemon Abrikozen Slof

Recept 1

5.000 g 50 % Panomix Vienna * } 100%
5.000 g 50 % tarwebloem }
600 g 6 % gist
4.300 g 43 % water

* Panomix Vienna bevat zout!

Vulling

3.000 g 30 % abrikozenstukjes
2.000 g 20 % suikernibs P4

Recept 2

12.300 g   Fantasy Lemon Cakebeslag (150 g per stuk)

Afwerking

4.100 g   Kruimeldeeg met Minuta VV (50 g per stuk)
Lemon Abrikozen Slof

Werkwijze

Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.
Direct de vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 900 gram.
Bolrijs 10 minuten.
Verdelen en opbollen.
Plaats 8 bolletjes in een sloffenring van circa 20 cm.
Spuit of schep hierover het cakebeslag.
Narijs 75 minuten.
Overstrooien met kruimeldeeg.

Oventemperatuur 210°C >170°C.
Baktijd 25 minuten.

Uitkomst 82 stuks