Recepten Recepten

Lavendel Vegan Brownie met V-GO! Vegan Cake

Recept

1.800 g   V-GO! Vegan Cake
1.420 g   water
710 g   poedersuiker
105 g   Cacao
280 g   Muffinolie *
850 g   Arabesque Noir 58
15 g   lavendel

* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.

Afwerking

500 g   Sweet Glacé Choc Zacht

Decoratie

5 g   lavendel
Lavendel Vegan Brownie met V-GO! Vegan Cake

Werkwijze

Meng de V-GO! Vegan Cake, poedersuiker, cacao met het water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.

Smelt de Arabesque Noir 58 en voeg dit samen met de Muffinolie toe aan het beslag.
Meng vervolgens het geheel gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.

Verdeel het beslag in het Banketframe en afstrijken met afstrijker 3 cm en strooi de lavendel over het beslag.
Bak de brownie in het frame.

Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 50 minuten.

Na het bakken en afkoelen, eventueel invriezen.
Lossen en snijden in 5 x 5 cm. Haal de brownie door de gesmolten Sweet Glacé Choc Zacht en decoreer met de lavendel.

Uitkomst 77 stuks