Lavendel Vegan Brownie met V-GO! Vegan Cake
Lavendel Vegan Brownie met V-GO! Vegan Cake
Recept
1.800 g | V-GO! Vegan Cake | |
1.420 g | water | |
710 g | poedersuiker | |
105 g | Cacao | |
280 g | Muffinolie * | |
850 g | Arabesque Noir 58 | |
15 g | lavendel |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Afwerking
500 g | Sweet Glacé Choc Zacht |
Decoratie
5 g | lavendel |
Werkwijze
Meng de V-GO! Vegan Cake, poedersuiker, cacao met het water gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.Smelt de Arabesque Noir 58 en voeg dit samen met de Muffinolie toe aan het beslag.
Meng vervolgens het geheel gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlinder.
Verdeel het beslag in het Banketframe en afstrijken met afstrijker 3 cm en strooi de lavendel over het beslag.
Bak de brownie in het frame.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 165°C.
Baktijd 50 minuten.
Na het bakken en afkoelen, eventueel invriezen.
Lossen en snijden in 5 x 5 cm. Haal de brownie door de gesmolten Sweet Glacé Choc Zacht en decoreer met de lavendel.
Uitkomst 77 stuks