Lavakoeken met Kanomix
Lavakoeken met Kanomix
Recept
2.700 g | Kanomix | |
500 g | boter | |
375 g | Muffinolie * | |
300 g | bruine basterdsuiker | |
200 g | water | |
20 g | ammonium | |
10 g | bakkerszout |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
400 g | chocolade druppels * |
* eventueel meerdere kleuren
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Met een ijsschep (nummer 24) bolletjes deeg (ca. 45 gram) op gesmeerde bakplaten scheppen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 190°C.
Rotatieoven 170°C
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 100 stuks
Als vulling kan ook worden toegevoegd:
* 30 gram kaneel Orenta + 400 gram pecannoten.
* 400 gram kokos.
* 125 gram cacao + 250 gram pajets.
* 30 gram Araba Mocca + 400 gram Hazelnoot KC.