Lambertusbrood met Panomix Roggopan
Lambertusbrood met Panomix Roggopan
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Roggopan * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
400 g | 4 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water |
* Panomix Roggopan bevat zout!
Decoratie
110 g | roggebloem |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Voorrijs 10 minuten.
Afwegen 450 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Opmaken als vloerbrood.
Narijs 45 minuten.
Licht bestrooien met Roggebloem.
Eenmaal in de lengterichting insnijden.
Na 2 minuten stomen.
De laatste 5 minuten met de schuif open.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 36 stuks.