KwarKwartje met Kwarkbroodmix
KwarKwartje met Kwarkbroodmix
Recept
6.000 g | 66.7 % | Kwarkbroodmix | } 100% |
3.000 g | 33.3 % | tarwebloem | } |
2.300 g | 25.6 % | water | |
1.500 g | 16.7 % | ei | |
300 g | 3.3 % | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
2.250 g | 25 % | rozijnen |
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.De vulling doordraaien.
Deegtemperatuur 20°C.
Afwegen op 1650 gram.
Deegrust 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Bolletje platdrukken en kruislinks diep insteken.
Bakken met weinig vloer warmte.
Oventemperatuur:
Inschietoven 200°C.
Rotatieoven 180°C.
Baktijd 15 minuten.
Uitkomst 279 stuks
Variëren met vulling:
- 25% rozijnen / 5% cranberries / 5% hazelnootstukjes
- 10% gebruneerde amandelstaafjes / 5% kaneelgranules / 10% suikernibs P3
- 15% sinasstukjes / 10% chocoladedruppels
- 15% gekonfijte appelstukjes / 10% kaneelgranules
- 10% abrikozenstukjes / 10% vijgenstukjes / 10% dadelstukjes