Kwarkini's (verschillende smaken)
Kwarkini's (verschillende smaken)
Recept
1.000 g | Kwarkini Compleet | |
900 g | water * |
* 20°C, gebruik bij handmatige verwerking 50 gram water minder.
Decoratie
100 g | suiker |
Werkwijze
Meng de ingrediënten gedurende 4 minuten in de laagste stand met een vlindergard.Laat het beslag 20 minuten rusten.
Doseer het beslag met een ijslepel/spuitzak of doseermachine in de olie, gewicht 25 gram.
Olietemperatuur 160°C.
Frituurtijd 8 minuten.
Als ze gefrituurd worden via een lijn met een dompelrek, het rek na 2 minuten plaatsen.
En na 4 minuten verwijderen, de totale frituurtijd wordt dan 7 minuten.
Na het frituren door de suiker rollen.
Uitkomst 76 stuks
Smaken (% berekend op de mix):
1. Speculaas: 2% Speculaas Orenta
2. Anijs: 1% gemalen anijs en 1% anijszaad
3. Pistache: 10% Wigo Compound Pistache
4. Irish Coffee: 10% Wigo Compound Irish Coffee
5. Kirsch: 2% Wigo Kirsch Melange
Suikermengsel:
1. Speculaas: 250 gram fijne suiker en 10 gram Speculaas Orenta
2. Anijs: 250 gram fijne suiker en 5 gram gemalen anijs
3. Pistache: 250 gram fijne suiker en 10 gram Wigo Compound Pistache
4. Irish Coffee: 200 gram fijne suiker, 50 gram bruine basterdsuiker en 10 gram oploskoffie
5. Kirsch: 250 gram fijne suiker en 5 gram Wigo Kirsch Melange