Kwarkbrood Tompouce
Kwarkbrood Tompouce
Recept
3.400 g | Kwarkbroodmix | |
1.600 g | tarwebloem | |
1.300 g | water | |
875 g | ei | |
175 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling 1
1.250 g | rozijnen |
Vulling 2
6.000 g | Gele room met Maestro Creme Vanille | |
600 g | Fruitful Raspberry Jam |
Afwerking
3.500 g | Fondant Rose | |
1.750 g | slagroom |
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.Deegtemperatuur 20°C. Als laatste de vulling doormengen.
Geef het deeg ca. 10 minuten rust.
Het deeg uitrollen tot een dikte van 3,5 mm en een breedte van 40 cm.
Snijd 6 plakken van 60 x 40 cm.
Oventemperatuur:
Inschietoven 210°C.
Rotatieoven 190°C
Baktijd 15 minuten.
Breng een dunne laag Fruitful Raspberry Jam aan op drie plakken.
Verdeel de Gele room over de Fruitful Raspberry Jam.
Plaats hierop de andere drie plakken met de gladde kant aan de bovenkant.
Koel of vries in.
Verwarm de Fondant Rose tot ca. 45°C en slap iets af met water.
Bestrijk de bovenzijde en laat aandrogen.
Snijden in Tompoucen van 11 x 4 cm.
Decoreren met slagroom en fruit naar wens.
Uitkomst 135 stuks