Kwarkbollen met Kwarkbroodmix
Kwarkbollen met Kwarkbroodmix
Recept
6.000 g | 66.7 % | Kwarkbroodmix | } 100% |
3.000 g | 33.3 % | tarwebloem | } |
2.300 g | 25.6 % | water | |
300 g | 3.3 % | Muffinolie * | |
1.500 g | 16.7 % | ei |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
2.250 g | 25 % | rozijnen |
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling.Deegtemperatuur 20°C.
De vulling doordraaien.
Afwegen 375 gram en opbollen.
Deegrust 20 minuten.
Deegstukken opnieuw glad opbollen.
Kruislings diep insnijden en in de vorm plaatsen.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 40 minuten.
Eventueel gelijk na het bakken afstrijken met gesmolten boter en bestrooien met fijne kristalsuiker.
Uitkomst 40 stuks