Kwark Squares met Kwarkbroodmix
Kwark Squares met Kwarkbroodmix
Recept
1.500 g | 66.7 % | Kwarkbroodmix | } 100% |
750 g | 33.3 % | tarwebloem | } |
375 g | 16.7 % | ei | |
575 g | 25.6 % | water | |
68 g | 3.0 % | boter |
Afwerking
448 g | suiker (8 g per stuk) |
Vulling
2.800 g | zwitserse room (50 g per stuk) | ||
560 g | Fruitful Raspberry HI (10 g per stuk) |
Werkwijze
Alle grondstoffen in de spiraalkneder 5 minuten kneden in de eerste versnelling en 1 minuut in de tweede versnelling.Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm.
Snijd de deegplak in vierkantjes van 8 x 8 cm (ca. 58 gram).
Steek het midden uit met een ronde steker (diameter 4 cm).
Laat de vierkantjes ongeveer 40 minuten rusten voor het frituren.
Olietemperatuur 160°C.
Baktijd 4-5 minuten.
Na het bakken door de fijne suiker halen.
Na het afkoelen doorsnijden en vullen met de zwitsere room met hierop de Fruitful Raspberry HI.
Eventueel de bovenzijde decoreren naar eigen inzicht.
Uitkomst 56 stuks
Tip!
Ook de uitgestoken rondjes kunnen gefrituurd en gevuld worden.