Kruimelroom Plaatcake met Fantasy Lemon Cake
Kruimelroom Plaatcake met Fantasy Lemon Cake
Recept
1.000 g | Fantasy Lemon Cake | |
350 g | ei | |
150 g | boter * | |
250 g | water |
* of Muffinolie, i.v.m. het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
250 g | Fruitful Lemon Cream | |
180 g | water | |
75 g | Maestro Creme Vanille |
Decoratie
400 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Afwerking
15 g | Mont Blanc |
Werkwijze
Verwarm de boter tot ca. 60ºC.Meng alle ingrediënten gedurende 5 minuten in de eerste versnelling.
Om er zeker van te zijn dat de citroenstukjes mooi verdeeld zitten in het beslag,
is het aan te bevelen om het bij te krabben voor het uitscheppen.
Vul een bakplaat van 60 x 20 cm met beslag en het beslag gladstrijken.
Meng de Fruitful Lemon Cream met water en Maestro Creme Vanille.
Spuit een raster op het beslag en decoreer met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 185°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Na het bakken decoreren met Mont Blanc.
Uitkomst 45 stuks (3,8 x 9 cm)