Kruidige Glühwein Kersencake
Kruidige Glühwein Kersencake
Recept
5.000 g | Fantasy Kruiden Cake | |
2.250 g | glühwein | |
2.250 g | Muffinolie * |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Vulling
2.200 g | Fruitful Cherry HI |
Decoratie
800 g | Kruimeldeeg met Minuta VV | |
300 g | amandelstaafjes * |
* gebruneerd
Afwerking
200 g | Paletta Spray Neutraal |
Werkwijze
Meng de Fantasy Kruiden Cake, glühwein en Muffinolie gedurende 5 minuten in de eerste versnelling met de vlindergard.300 gram beslag uitscheppen in de bakvorm vierkant.
Spuit op het beslag 70 g Fruitful Cherry HI en verdeel dit grof met een sate prikker.
Decoreer de bovenzijde met het kruimeldeeg en de amandelstaafjes.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C
Rotatieoven 160°C
Baktijd 45 minuten
De afgekoelde cakes afgeleren met Paletta Spray Neutraal.
Uitkomst 31 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de bakvorm schoon te houden.