Kroontjesbrood met Maestro Boterstol
Kroontjesbrood met Maestro Boterstol
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
800 g | 8 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
6.200 g | 62 % | water | |
3.000 g | 30 % | Maestro Boterstol |
Vulling
4.000 g | 40 % | rozijnen | |
2.000 g | 20 % | greinsuiker P2 |
Afwerking
1.200 g | Fruitful Apricot Jam | ||
900 g | Glet. Fondant Orange |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 20 minuten.
Verdelen en opbollen.
In een hoge ronde pie-plate 7 bolletjes leggen.
Voor in het midden van 2 bolletjes 1 bol maken.
Narijs 50 minuten.
Oventemperatuur 210°C.
Baktijd 25 minuten.
Afwerken met Fruitful Apricot Jam en oranje fondant.
Uitkomst 51 stuks