Krokante Vikorntjes met Vikorn 50 MZ
Krokante Vikorntjes met Vikorn 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | Vikorn 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.600 g | 56 % | water |
* Vikorn 50 MZ bevat zout!
Decoratie
550 g | Decor Tarwegries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 27°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Decoreren met Decor Tarwegries.
Verdelen niet opbollen.
Narijs 80 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 275 stuks
NB. Extra toevoegingen kunnen de beweringen ten aanzien van Vikorn ongeldig maken.