Krokante Speltmaïsbroodjes
Krokante Speltmaïsbroodjes
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Spelt Licht * | |
500 g | 5 % | gist | |
4.900 g | 49 % | water | |
300 g | 3 % | Protea 2000 |
* Panovite Spelt Licht bevat zout!
Decoratie
783 g | Decor Speltvlokken (3 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Decor Speltvlokken.
Narijs 80 minuten.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 261 stuks
Van dit recept zijn ook prima mini's te maken, gebruik hiervoor een afweeggewicht van 1050 gram.