Krokante Speltbroodjes
Krokante Speltbroodjes
Recept
10.000 g | 100 % | Panovite Spelt * | |
400 g | 4 % | gist | |
5.600 g | 56 % | water | |
300 g | 3 % | Protea 2000 |
* Panovite Spelt bevat tarwegluten, niet geschikt voor mensen met tarwe-allergie
Decoratie
888 g | Decor Speltvlokken (3 g per stuk) | ||
296 g | roggebloem (1 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1650 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Decoreren met Decor Speltvlokken.
Narijs 70 minuten.
Voor het bakken decoreren met roggebloem.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 20 minuten.
Uitkomst 296 stuks