Krokante broodjes met Panomix Roggopan
Krokante broodjes met Panomix Roggopan
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Roggopan * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
400 g | 4 % | gist | |
5.500 g | 55 % | water | |
100 g | 1 % | Gamma Plus |
* Panomix Roggopan bevat zout!
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 1620 gram.
Bolrijs minuten
Verdelen en opbollen
Decoreren met Decor Classic Mix of roggebloem.
Narijs 60 minuten.
2 x insnijden, of 1 x in lengterichting.
Bakken met stoom.
(voor een mooie scheuring na 2 minuten stomen)
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 291 stuks.