Krokante broodjes
Krokante broodjes
Recept
3.500 g | 35 % | tarwebloem | } 100% |
3.500 g | 35 % | volkorentarwemeel | } |
3.000 g | 30 % | Toscane Donker 30 MZ * | } |
500 g | 5 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water | |
300 g | 3 % | Gamma Plus |
* Toscane Donker 30 MZ bevat zout!
Afwerking
536 g | Ovex Liquide (2 g per stuk) |
Decoratie
1.100 g | Decor Classic Mix |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling draaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afweeggewicht 1800 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen en opbollen.
Strijken met Ovex Liquide en decoreren.
Eventueel insteken.
Bakken met stoom.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 12 minuten.
Uitkomst 268 stuks