Krokant Kleinbrood met Vikorn Volkoren 50 MZ
Krokant Kleinbrood met Vikorn Volkoren 50 MZ
Recept
5.000 g | 50 % | Vikorn Volkoren 50 MZ * | } 100% |
5.000 g | 50 % | volkorentarwemeel | } |
400 g | 4 % | gist | |
5.400 g | 54 % | water | |
300 g | 3 % | Combimalz GOLD |
* Vikorn Volkoren 50 MZ bevat zout!
Decoratie
1.128 g | Decor DeLuxe (4 g per stuk) | ||
1.410 g | Zonnebloempitten (5 g per stuk) |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Voor een goede vochtopname wat langer in de eerste versnelling kneden.
Deegtemperatuur 25°C.
Afwegen 1700 gram.
Bolrijs 5 minuten.
Verdelen niet opbollen.
Decoreer de bovenkant met Decor DeLuxe en de onderkant met Zonnebloempitten.
Narijs 60 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 18 minuten.
Uitkomst 282 stuks