Krentenbollen
Krentenbollen
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
1.000 g | 10 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
5.700 g | 57 % | water | |
2.000 g | 20 % | Maestro Vruchten * | |
500 g | 5 % | Amore Fruit |
* Toevoeging variabel 20 tot 25%
Vulling
9.000 g | 90 % | zuidvruchten | |
3.000 g | 30 % | cranberries |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een goed afgekneed deeg vormen.Direct de vulling doorwerken.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 2000 gram.
Bolrijs 15 minuten.
Verdelen en opbollen.
Narijs 80 minuten.
Oventemperatuur 260°C.
Baktijd 8 minuten.
Uitkomst 471 stuks
* Bij verwerking via de kleinbroodstraat, direct verwerken.
Deegtemperatuur 27°C.