Krenten-Wegge
Krenten-Wegge
Recept
10.000 g | 100 % | tarwebloem | |
800 g | 8 % | gist | |
200 g | 2 % | bakkerszout | |
5.000 g | 50 % | water | |
1.000 g | 10 % | Maestro Vruchten | |
1.000 g | 10 % | Cramix Goud |
Vulling
15.000 g | 150 % | krenten | |
2.000 g | 20 % | rozijnen |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een afgekneed deeg vormen.De vulling direct doordraaien.
Deegtemperatuur 26°C.
Afwegen 6 kg (afhankelijk van de bakvorm).
Puntrijs 20 minuten.
Vormen en in de vorm leggen.
Narijs 35 minuten.
Oventemperatuur 190°C aflopend.
Baktijd 80 minuten (afhankelijk van het gewicht).
Uitkomst 6 stuks.