Kokosstokjes
Kokosstokjes
Recept
5.000 g | 50 % | Panomix Vienna * | } 100% |
5.000 g | 50 % | tarwebloem | } |
500 g | 5 % | gist | |
4.400 g | 44 % | water |
* Panomix Vienna bevat zout!
Vulling 1
12.000 g | Macaronmix Kokos | ||
3.000 g | water (90°C) |
Vulling 2
425 g | Pajets Chocolade (1 g per stuk) |
Decoratie
850 g | kokos (2 g per stuk) |
Werkwijze
Macaronmix en water gedurende 4 minuten in 2e versnelling met vlindergard mengen.1 uur laten staan en voor het opspuiten nogmaals doormengen.
Van alle grondstoffen een stevig en koel deeg vormen.
Niet te intensief kneden, zodat het deeg zich gemakkelijk uit laat rollen.
Na een korte rust het deeg uitrollen op 1,5 mm dikte.
Plakjes snijden van 6 x 25 cm met een gewicht van ca. 35 gram.
Spuit een baan (35 gram) aangemaakte Macaronmix Kokos over de lengte van de deegplak.
Bestrooi deze baan met Pajets Chocolade.
Sluit de deegplak en wikkel deze om een satéprikker.
Decoreren met kokos en in een stokbroodplaat leggen.
Narijs 30 minuten.
Oventemperatuur 230°C.
Baktijd 9 minuten.
Uitkomst 425 stuks