Kokercake
Kokercake
Bodem
800 g | Kruimeldeeg met ChocNut Cake |
Recept
5.000 g | Fantasy Chocnut Cake | |
1.000 g | ei | |
1.000 g | water |
Vulling
920 g | Maestro Amandelspijs Ei (40 g per stuk) |
Afwerking
460 g | Fruitful Apricot Jam | |
460 g | Fondant KK | |
115 g | Am. Marsepein 1:3 Geel |
Werkwijze
Meng alle grondstoffen gedurende 5 minuten met de vlindergard in de laagste versnelling.Rol de Maestro Amandelspijs uit tot een dikte van 5 mm en steek rondjes uit van 7 cm.
Bestrooi de binnenzijde van de ringen (8 x 10 cm) met kruimeldeeg.
Verdeel de helft van het beslag over de ringen en leg hierop de spijs.
Verdeel de rest van het beslag over de spijs.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd ca. 45 minuten.
Decoreer de cake af met de Fruitful Apricot Jam en Fondant KK.
Maak een eidooiertje van de marsepein en leg deze bovenop.
Uitkomst 23 stuks