Koffiebroodjes Taart met Cramix Goud en Korent Ambacht
Koffiebroodjes Taart met Cramix Goud en Korent Ambacht
Recept
1.000 g | 100 % | tarwebloem | |
100 g | 10 % | gist | |
20 g | 2 % | bakkerszout | |
470 g | 47 % | water | |
100 g | 10 % | Cramix Goud | |
100 g | 10 % | Korent Ambacht |
Vulling
200 g | 20 % | Renetta Appelspijs | |
200 g | 20 % | Gele room met Rap | |
500 g | 50 % | zuidvruchten |
Afwerking
245 g | Fruitful Apricot Jam | ||
84 g | amandelstaafjes |
Werkwijze
Van alle grondstoffen een stevig en koel deeg vormen.Het deeg opmaken als brood.
Na 15 minuten rijs uitrollen.
De Renetta Appelspijs en gele room mengen.
De uitgerolde deegplak instrijken met de appelroom en overstrooien met zuidvruchten.
De plak oprollen en van de pillen stukken snijden van 55 gram (schnecken).
De schnecken in een taartpan leggen, zodat een koffiebroodjestaart ontstaat.
Narijs 50 minuten.
Oventemperatuur 240°C.
Baktijd 20 minuten.
Afwerken met Fruitful Apricot Jam en Amandelstaafjes
Uitkomst 7 koffiebroodjestaarten.