Koffie Karamel Cake met Fantasy Karamel Cake
Koffie Karamel Cake met Fantasy Karamel Cake
Recept
5.900 g | Fantasy Karamel Cake | |
2.000 g | ei | |
1.500 g | water | |
900 g | Muffinolie * | |
85 g | oploskoffie |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Decoratie
750 g | Kruimeldeeg met Minuta VV |
Werkwijze
Eerst het water en de oploskoffie in het bekken handmatig mengen.Voeg de overige grondstoffen toe en meng 5 minuten met de vlinder in de eerste versnelling.
Vul de Cakevorm in Tray met 340 gram beslag.
Decoreren met kruimeldeeg.
Oventemperatuur:
Inschietoven 180°C.
Rotatieoven 160°C.
Baktijd 45 minuten.
Uitkomst 30 stuks
Het is aan te bevelen om de bakvormen op een met papier beklede bakplaat te plaatsen om de onderzijde schoon te houden.