Knabbelkoeken met Muesli Melange en Kanomix
Knabbelkoeken met Muesli Melange en Kanomix
Recept
2.700 g | Kanomix | |
500 g | boter | |
375 g | Muffinolie * | |
250 g | bruine basterdsuiker | |
240 g | water | |
15 g | ammonium | |
27 g | bakkerszout | |
35 g | Araba Mocca | |
800 g | Muesli Melange | |
500 g | havervlokken |
* In verband met het s.g. de Muffinolie altijd wegen.
Werkwijze
Van alle grondstoffen een deeg zetten.Deeg koelen en de volgende dag doorwerken.
Vorm een rechthoekige pil van 3,5 cm hoog en 7 cm breed,
goed aandrukken, eventueel met plankjes werken en koelen.
Plakken snijden van 1,5 cm dik (ca. 60 gram) en op gesmeerde platen zetten.
Gebruik enige tussenruimte om aan elkaar bakken te voorkomen.
Bakken met de schuif open.
Oventemperatuur:
Inschietoven 150°C.
Rotatieoven 130°C
Baktijd 40 minuten.
Uitkomst 90 stuks